Hammocks

Hamacele BRASOV TRAIL ADVENTURES Hammocks sunt ideale atat pentru iubitorii de natura si sporturi in aer liber cat si pentru cei care vor sa se relaxeze la umbra copacilor in propria gradina.

Sunt hamace usoare si compacte, dar care asigura confortul necesar si care se potrivesc numai bine la iesirile in natura cu rucsacul in spate sau cu bagajele pe bicicleta.

Am ales o tesatura care respira. Fasul permeabil este un material subtire, usor, dar suficient de rezistent cat sa poata sustine o greutate de 120 de kg. Este echipat cu 2X5 m de coarda usoara, rezistenta la frecare si uzura.

Greutatea hamacului in saculet cu tot cu cei 2×5 m de cordelina si sistem de prindere este de doar 400g si se monteaza in doar cateva secunde.

Fabricate in atelierul propriu din Brasov

Hamac crop

Ultra light, strong and durable hammocks made in Brasov, Romania.

Complete, compact and ready to use in 30 seconds

 

Cartonas fata crop

 

One size fits all.

Cartonas spate crop

 

 

Get yours through the link below:

http://www.emag.ro/set-hamac-brasov-trail-adventures-hammocks-0-4-kg-compact-300×150-cm-in-saculet-de-calatorie-btahammocks1/pd/DN3BCKBBM/?X-Product-Id=24373943&X-Search-Action=view&X-Search-Id=fa2c83d3bfc6d1b5330e&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0

 

 

NEWSLETTER
REVIEWS & TESTIMONIALS
Renee-Smith-Kennedy-b

In May 2015 Mr. Rares Petre took myself and Tony Carolan (both Irish citizens visiting Romania) on a wonderful two day trip around the beautiful …
»

NEWSLETTER
We trust and recommend our partners